Verloskundige professionals :

Een goede voorbereiding op en uitleg over de bevalling is belangrijk. Veel aandacht gaat uit naar de aanstaande moeder en de (ongeboren) baby.

De rol van de partner is nog niet vaak belicht. Toch is deze erg belangrijk, je krijgt uiteindelijk ( meestal) samen een baby.

Wat is de invloed van de steun van de partner op de beleving naar de bevalling toe, bijv. angst voor de bevalling? Heeft de steun van de partner invloed op het verloop ( en de beleving) van de bevalling en op een goede start van het ouderschap? Wat heeft de partner nodig om te kunnen steunen?  Hoe kan je als professional de partner steunen? Hoe kan je als verloskundige professional bijdragen ’teambuilding’ tussen de beide (a.s.) rondom de bevalling? Op bovenstaande vragen word, aan de hand van resultaten van wetenschappelijk onderzoek en praktijkvoorbeelden, ingegaan.

Welke rol speel je als verloskundige professional in dit geheel en wat kan je bijdragen zonder dat het extra tijd kost?

In deze interactieve training krijg je aan de hand van praktijkvoorbeelden tools voor het begeleiden van beide ( a.s.) ouders in de overgang naar het ouderschap.

Voor meer informatie neem contact op via het contactformulier

33604301_ml

Kraamverzorgenden:

Als kraamverzorgende heb je een belangrijke rol!. Zeker nu de continu begeleiding steeds vaker voor gaat komen, rondom de bevalling, maar natuurlijk ook in het kraambed.

De eerste periode is een spannende tijd voor jonge ouders, er verandert veel. Naast het lichamelijke worden ouders geconfronteerd met veel nieuwe dingen en onzekerheid. met de juiste kennis kunnen jullie hierin iets voor hen betekenen.

In deze cursus krijgen jullie handvatten hoe je beide ouders kan ondersteunen in het vormen van een team, als ouders. Zowel tijdens de bevalling als in het kraambed.

Neem voor meer informatie contact op via het contactformulier

kraamverz