Bernadette van Helvoirt
Graag wil ik me even voorstellen, ik ben Bernadette van Helvoirt. Ik heb 18 jaar met veel plezier in een verloskundige praktijk gewerkt. In 2010 ben ik door Marlies bijgeschoold en ben ik net als zij de cursus gaan geven. Het is fijn om stellen voor te bereidden op de bevalling en de tijd erna. Vaak geeft men terug veel geleerd te hebben en ik zie dan ook hoe ze er samen voor gaan als ik de cursus afsluit. Na de cursus hebben we altijd nog contact en dan hoor ik meestal dat ze de bevalling zo positief ervaren hebben omdat ze het echt met z’n tweeën hebben gedaan.
Ik ben dan ook enorm enthousiast dat ik nu een steentje kan bijdragen aan een Prettige Bevalling en echt veel aandacht kan geven aan de zwangere vrouw en haar partner. Dus na jaren praktijkervaring vind ik het geweldig om net als Marlies deze cursus te geven.

det